Skip to content
6

Golashënuesi më i mirë në Ligën e Kampionëve:

2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2014/15, 2018/19
2

Champions League Më Shumë Assist

2011/12* (së bashku me 4 të tjerë), 2014/15

1

Champions League Goli Sezonit

2019/20

1

Futbollisti vitit për klubet nga UEFA (cmimi 97-2010)

2009
2

Lojtari më i mirë nga UEFA

2010/11, 2014/15
2

Sulmuesi më i mirë nga UEFA

2008/09, 2018/19
3

UEFA.com goli më i mirë i sezonit

2014/15, 2015/16, 2018/19
8

Golashënuesi më i mirë në La Liga (Pichichi)

2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21

5

La Liga Më Shumë Assist

2010/11, 2014/15, 2017/18* (*së bashku me Pablo Fornals dhe Luis Suarez), 2018/19, 2019/20

9

Lojtari më i mirë në La Liga

2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2016/17, 2017/18, 2018/19
10

Sulmuesi më i mirë në La Liga

2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
5

Golashënuesi më i mirë në Kupën e Mbretit

2008/09* (*së bashku me Luis Fabiano), 2010/11* (*së bashku me Cristiano Ronaldo), 2013/14, 2015/16* (*së bashku me 4 të tjerë), 2016/17* (*së bashku me Ben Yedder)

2

Kupa e Mbretit më shumë Assist

2015/16, 2016/17

2

Fifa Botërori Klubeve Topi Artë

2009, 2011

1

Fifa Botërori Klubeve Golashënuesi më i mirë

2011* (*së bashku me Adriano)

1

Topi i Artë në Kupën e Botës

2014
1

Kupa e Botës më shumë Assist

2018* (*së bashku me 15 të tjerë)

2

Topi i Artë në Kopa Amerika

2015, 2021
1

Kopa Amerika Golashënuesi më i mirë

2021* (*së bashku me Diaz)

4

Kopa Amerika më shumë Assist

2011, 2015* (*së bashku me Valdivia), 2016, 2021

1

Kopa Amerika Goli më i mirë

2007

1

Lojtari rri më i mirë (Golden Boy)

2005
5

Lojtari më i mirë i vitit nga revista World Soccer

2009, 2011, 2012, 2015, 2019
2

Golashënuesi më i mirë në botë nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2011, 2012
4

Lojëkrijuesi më i mirë i vitit nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2015, 2016, 2017, 2019
4

Golashënuesi më i mirë i kampionatit në botë nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2012, 2013, 2017, 2018
1

Lojtari më i mirë në botë i Dekadës nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2011-2020
1

Lojtari më i mirë i Dekadës në konfederatën CONMEBOL nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2011-2020
1

Lojëkrijuesi më i mirë në botë i Dekadës nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2011-2020
1

Golashënuesi më i mirë në botë në kampionate i Dekadës nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit)

2011-2020
14

Olimpia de Plata - Lojtari më i mirë Argjentinas

2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2019, 2020, 2021