java18
Camp Nou, Barcelonë

Barcelona - Real Madrid

La Liga, java 10

E mërkurë 18 dhjetor

20:00

Messi ka luajtur 25 ndeshje kundër Real Madrid, dhe ka 18 gola, 9 assist. Ka 14 fitime 5 barazime dhe 6 humbje.

java18
Camp Nou, Barcelonë

Barcelona - Alaves

La Liga, java 18

E shtunë 21 dhjetor

16:00

Messi ka luajtur 7 ndeshje kundër Alaves, dhe ka 7 gola, 0 assist. Ka 6 fitime dhe 1 humbje.

java19
RCDE Stadium, Barcelona

Espanyol - Barcelona

La Liga, java 19

E shtunë 4 janar

21:00

Messi ka luajtur 25 ndeshje kundër Espanyol dhe ka 22 gola dhe 8 assist. Ka 17 fitime 7 barazime dhe 1 humbje

superkupa spanjolle
Camp Nou, Barcelonë

Barcelona - Atletico Madrid

Super Kupa Spanjolle, gjysëmfinalja

E enjte 9 janar

20:00

Messi ka luajtur 2 herë në superkupën kundër Atletico Madrid, pa gol dhe assist. Ka 2 barazime.

java20
Camp Nou, Barcelonë

Barcelona - Granada

La Liga, java 20

E dielë 19 janar

21:00

Messi ka luajtur 11 ndeshje kundër Granad, ka 11 gola dhe 3 assist. Ka 9 fitime dhe 2 humbje.

java21
Mestalla, Valencia

Valencia - Barcelona

La Liga, java 21

E shtunë 25 nëntor

16:00

Messi ka luajtur 26 ndeshje kundër Valencia, ka 24 gola dhe 10 assist. Ka 14 fitime 9 barazime dhe 3 humbje.