Skip to content
 • Golashënuesi më i mirë në të gjitha kompeticionet:
  672
 • Më shume perfaqësime
  778
 • Golashënuesi më i mirë në La Liga:
  474
 • Golashënuesi më i mirë në Ligën e Kampionëve:
  120
 • Më shumë tre-golsha:
  48
 • Më shumë tre-golsha në La Liga:
  36
 • Më shumë tre-golsha në La Liga në një sezon:
  8
 • Më shumë gola me faull:
  50
 • Lojtari i parë që përfundoi golashënuesi më i mirë në:
  4, 5 dhe 6 sezone në La Liga
  (2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19)
 • Më shumë ndeshje të fituara:
  542
 • Më shumë trofe:
  34 trofe
 • Më shumë gola të shënuar në një sezon në Ligën e Kampionëve:
  14 gola
  (Sezoni 2011/12)
 • Më shumë trofe në Ligën e Kampionëve:
  4
  (së bashku me Xavi dhe Iniesta)
 • Lojtari i parë që shënoi:
  30+ gola në 2, 3, 4, 5, 6, 7 dhe 8 sezone në La Liga
 • Lojtari i parë që shënoi:
  30+ gola në 2, 3 dhe 4 sezone në La Liga radhazi
 • Lojtari i parë që shënoi:
  30+ gola në 3 sezone në La Liga radhazi dy herë
 • Lojtari i parë që shënoi:
  50+ gola në sezon
  (total 6 herë - 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2016/17, 2018/19)
 • Lojtari i parë që fitoj:
  2, 3, 4 , 5, 6 herë, Këpucën e Artë