Skip to content
 • Më shumë gola zyrtarë të shënuar për një klub të vetëm:
  672
 • Më shumë herë fituesi i Topit të Artë:
  7
 • Më shumë herë fituesi i Topit të Artë radhazi:
  4
  (2009 - 2012)
 • Më shumë përfaqësime në 3 më të mirët për Topin e Artë:
  13
  (2007 - 2017, 2019, 2021)
 • Lojtari më i ri për të fituar Topin e Artë 2 herë, 3 herë, 4 herë, 5 herë dhe 6 herë:
  23, 24, 25, 28 dhe 32 vjec
 • Më shumë here fituesi i Topit të Artë në Botërorin e Klubëve:
  2
  (2009, 2011)
 • Më shumë gola të shënuara në finalet e Botërorit të Klubeve:
  4
  (së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • Ka shënuar në tre edicione të Botërorit të Klubëve
  2009, 2011, 2015
  (së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • Më shumë herë në 11 më të mirë FIFA:
  14
  (2007 - 2020 - së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • Më shumë gola në një vit kalendarik nga Libri i Rekordëvë Guinness:
  91
  (2012)
 • Më të shumtat ndeshje në kampionat që ka shënuar radhazi:
  21 ndeshje (33 gola)
  (Sezoni 2012/13)
 • I vetmi lojtarë
  që ka shënuar radhazi
  të gjitha skuadrave në kampionat (Sezoni 2012/13)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar:
  60+ gola me klubin në 2 sezoni radhazi
  (2011/12 , 2012/13)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar:
  40+ gola me klubin në 10 sezoni radhazi
  (2009/10 , 2018/19)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar:
  40+ gola me klubin në 9 sezoni radhazi
  (2009/10 , 2017/18)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar:
  30+ gola me klubin në 13 sezoni radhazi
  (2008/09 , 2020/21)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar në:
  6 kompeticione të ndryshme klubesh në një sezon dy herë:
  (2011/12 , 2015/16)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar në:
  6 kompeticione të ndryshme klubesh në një vitë kalendarik dy herë
  (2011, 2015)
 • I vetmi lojtarë që ka shënuar dhe assistuar në:
  6 kompeticione të ndryshme klubesh në një vitë kalendarik
  (2011)
 • Lojtari më i ri që ka arritur 100 ndeshje në historinë e CONMEBOL:
  27 vjeç, 361 ditësh
  (Kombëtarja)
 • Më shumë assist në Kopa Amerika:
  17 assist
  (Kombëtarja)
 • Më shumë herë njeriu i ndeshjes në Kopa Amerika:
  14
  (Kombëtarja)