Skip to content

La Liga

 • Më shumë gola të shënuar:
  474
 • Më shumë gola të shënuar në një sezon:
  50
  (Sezoni 2011/12)
 • Më shumë gola të shënuar në një vitë kalendarik:
  59
  (2012)
 • Më shumë trofe Pichichi si golashënuesi më i mirë:
  7
 • Më shumë dy-golsha:
  97
 • Më i riu që shënon 200 gola:
  25 vjec
 • Më shumë assist:
  192
 • Më shumë assist në një sezon:
  21 assist
  (Sezoni 2019/20)
 • I vetmi që:
  shënoj 20+ gola dhe dha 20+ assist në një sezon të vetëm
  (Sezoni 2019/20)
 • Më shumë tre-golsha:
  36
 • Më shumë tre-golsha në një sezon:
  8 tre-golsha
  (Sezoni 2011/12) - (së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • Më shumë gola me faull:
  39
 • Më shumë gola në shtëpi:
  277
 • Më shumë gola jashtë:
  197
 • Më shumë gola në shtëpi në një sezon:
  35 gola në 19 ndeshje
  (Sezoni 2011/12)
 • Më shumë gola jashtë në një sezon:
  24 gola në 19 ndeshje
  (Sezoni 2012/13)
 • Më shumë ndeshje qe ka shënuar në një sezon:
  27 ndeshje
  (Sezoni 2012/13) - (së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • Më shumë ekipe të ndryshme që ka shënuar në historinë e La Liga:
  37 ekipe
 • Më shumë ekipe të ndryshme që ka shënuar në një sezon:
  19 ekipe
  (së bashku me Ronaldo dhe Cristiano Ronaldo)
 • I vetmi që doli golashënuesi dhe assistuesi më i mirë në një sezon, dy herë:
  Sezoni 2017/18 dhe 2018/19
 • I vetmi që ka shënuar:
  40+ gola në 2 sezone radhazi
  (Sezonet 2011/12, 2012/13) - (së bashku me Cristiano Ronaldo)
 • I vetmi që ka shënuar:
  40+ gola në tre sezone të ndryshme
  (Sezonet 2011/12, 2012/13, 2014/15) - (së bashku me Cristiano Ronaldo 2010/11, 2011/12, 2014/15)
 • I vetmi që ka shënuar:
  30+ gola në tre sezone të ndryshme
 • I vetmi që ka shënuar:
  25+ gola në 10 dhe 11 sezone radhazi
  (Sezonet 2009/10 , 2019/20)
 • I vetmi që ka shënuar:
  20+ gola në 10 ,11, 12 dhe 13 sezone radhazi
  (Sezonet 2008/09 , 2020/21)
 • I vetmi që ka shënuar:
  10+ gola në 14 sezone
  (e bëri radhazi) - (Sezonet 2006/07 , 2019/20)

Kupa e Mbretit

 • Më shumë finale:
  10
  (së bashku me Sergio Busquets)
 • Më shumë gola në finale:
  9
 • Më shumë assist në finale:
  6

Superkupa e Spanjës

 • Më shumë gola:
  14
 • I vetmi që ka shënuar në:
  7 edicione
  (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016, 2020)
 • I vetmi që ka shënuar në:
  4 edicione radhazi:
  (2009 - 2012)