Politika Cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale kjo faqe përdor cookies të cilat janë një copëz të dhënash e depozituar në kompjuterin tuaj nga një faqe interneti që vizitoni, për të përmirësuar përvojën tuaj.

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst që një sit i ruan në kompjuterin tuaj ose në pajisjen mobile kur vizitoni këtë faqe. Në këtë mënyrë, faqja mban mend veprimet dhe preferencat tuaja (të tilla si hyrja, gjuha, madhësia e shkronjave dhe preferencat e tjera të ekranit) për një kohë, kështu që nuk duhet të futni këto preferenca sa herë që vizitoni faqen në internet ose të shfletoni faqet e saj. Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies shikoni artikullin në Wikipedia.

Qysh i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi të standardeve të industrisë për çaktivizimin e cookies pa krejtësisht të pamundësuar funksionalitetin dhe veçoritë që ata i shtojnë kësaj faqeje. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se ato përdoren për të siguruar një shërbim që përdorni.

Cfarë cookies përdorim

Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besuara në web, për të na ndihmuar që të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat që ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookies mund të gjurmojnë gjëra të tilla si kohëzgjatja e shpenzimit në faqe, kështu që ne mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje të angazhuar. Për më shumë informacion mbi cookies e Google Analytics, shikoni faqen zyrtare Google Analytics.

Çaktivizimi i cookies

Ju mund të parandaloni cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shikoni Ndihmën e Shfletuesit për ta bërë këtë). Ju lutemi vini re se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj faqe dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Prandaj këshillohet që të mos çaktivizoni cookies.

Më shumë informacione

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërvepron me një nga tiparet që përdorni në faqen tonë.