Skip to content

Rekorde Barcelona

Më shume ndeshje:

778

Më shume gola:

672

Më shumë gola në La Liga:

474

Më shumë gola në Ligën e Kampionëve:

120

Më shumë tre-golsha:

48

Më shumë tre-golsha në La Liga:

36

Më shumë tre-golsha në La Liga në një sezon:

8

Më shumë gola me faull:

50

Lojtari i parë që përfundoi golashënuesi më i mirë në:

4, 5, 6 ,7 & 8 sezone në La Liga

* Sezonet: 2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21

Më shumë ndeshje të fituara:

542

Më shumë trofe:

35

Më shumë gola të shënuar në një sezon në Ligën e Kampionëve:

14

* Sezoni 2011/12

Më shumë trofe në Ligën e Kampionëve:

4

* së bashku me Xavi dhe Iniesta

Lojtari i parë që shënoi:

30+ gola në 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9 sezone në La Liga

* Sezonet: 2009/10, 2010/11, 2011/12 , 2012/13, 2014/15, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2020/21

Lojtari i parë që shënoi:

30+ gola në 2, 3 & 4 sezone në La Liga radhazi

* Sezonet: 2009/10, 2010/11, 2011/12 , 2012/13

Lojtari i parë që shënoi:

30+ gola në 3 sezone në La Liga radhazi dy herë

* Sezonet: 2009/10, 2010/11, 2011/12 , (+ 2012/13)

* Sezonet: 2016/17, 2017/18, 2018/19

Lojtari i parë që shënoi:

50+ gola në sezon

* total 6 herë - 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2016/17, 2018/19

Lojtari i parë që fitoj mbi dy herë Topin e Artë:

7 Topa të Artë

Lojtari i parë që fitoj mbi dy herë Këpucen e Artë:

6 Këpuca të Arta