Skip to content

Rekorde Botërore

Më shumë gola zyrtarë të shënuar për një klub të vetëm:

672

* Barcelona

Më shumë herë fituesi i Topit të Artë:

7

Më shumë herë fituesi i Topit të Artë radhazi:

4

* 2009 - 2012

Më shumë përfaqësime në 3 më të mirët për Topin e Artë:

13

* 2007 - 2017, 2019, 2021

Lojtari më i ri për të fituar Topin e Artë 2, 3, 4, 5, 6 dhe 7 herë:

23, 24, 25, 28, 32 & 34 vjec

Më shumë here fituesi i Topit të Artë në Botërorin e Klubëve:

2

* 2009, 2011

Më shumë gola të shënuara në finalet e Botërorit të Klubeve:

4

* së bashku me Cristiano Ronaldo

Ka shënuar në tre edicione të Botërorit të Klubëve

2009, 2011, 2015

* së bashku me Cristiano Ronaldo

Më shumë herë në 11 më të mirë FIFA:

16

* 2007 - 2022 - së bashku me Cristiano Ronaldo

Më shumë gola në një vit kalendarik nga Libri i Rekordëvë Guinness:

91

* 2012

Më shumë herë lojtari i ndeshjes në turne të mëdha ndërkombëtare:

20

* 14 Kopa Amerika & 6 Kupa e Botës

Më të shumtat ndeshje në kampionat që ka shënuar radhazi:

21 ndeshje (33 gola)

* Sezoni 2012/13

I vetmi lojtarë që ka shënuar radhazi:

kundër të gjitha skuadrave në kampionat

* Sezoni 2012/13

I vetmi lojtarë që ka shënuar 40+ gola me klubin:

në 9 dhe 10 sezone radhazi

* Sezonet 2009/10 - 2017/18 & 2018/19

I vetmi lojtarë që ka shënuar 30+ gola me klubin:

në 13 sezone radhazi

* Sezonet 2008/09 - 2020/21

I vetmi lojtarë që ka shënuar 60+ gola me klubin:

në 2 sezone radhazi

* Sezonet 2011/12 - 2012/13

I vetmi lojtarë që ka shënuar në 6 kompeticione të ndryshme klubesh:

në një sezon dy herë

* Sezonet 2011/12, 2015/2016

I vetmi lojtarë që ka shënuar në 6 kompeticione të ndryshme klubesh:

në një vitë kalendarik dy herë

* 2011, 2015

I vetmi lojtarë që ka shënuar në 6 kompeticione të ndryshme klubesh:

në një vitë kalendarik

* Viti 2011

Lojtari më i ri që ka arritur 100 ndeshje në historinë e CONMEBOL*:

27 vjeç, 361 ditësh

* Konfederata e Futbollit të Amerikës së Jugut

Më shumë herë lojtari i ndeshjes në një edicion të Kupës së Botës:

4

* Kupa e Botës 2014

Më shumë gola të shënuara nga një amerikano-jugor në futbollin ndërkombëtar:

93

Kopa Amerika

Më shumë ndeshje:

34

Më shumë assist:

17

Më shumë assist në një edicion në Kopa Amerika

5

* 2021

Më shumë gola me faull:

4

Më shumë herë lojtari ndeshjes:

14

Më shumë herë lojtari ndeshjes në një edicion në Kopa Amerika

4

* 2021

I vetmi lojtarë:

Që ka 10+ gola dhe 10+ assist

* 13 gola, 17 assist