Skip to content

Rekorde në Spanjë

La Liga

Më shumë gola:

474

Më shumë gola në një sezon:

50

* Sezoni 2011/12

Më shumë gola në një vitë kalendarik:

59

* Viti 2012

Më shumë trofe Pichichi si golashënuesi më i mirë:

8

* Sezonet 2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21

Më shumë dy-golsha:

97

Më i ri që shënon 200 gola:

25 years old

Më shumë assist:

192

Më shumë assist në një sezon:

21

* Sezoni 2019/20

Më shumë tre-golsha:

36

Më shumë tre-golsha në një sezon:

8

* Sezoni 2011/12 - së bashku me Cristiano Ronaldo

I vetmi me 20+ gola dhe 20+ assist në një sezon të vetëm:

25 gola , 21 assist

* Sezoni 2019/20

Më shumë gola me faull:

39

Më shumë gola në shtëpi:

277

Më shumë gola jashtë:

197

Më shumë gola në shtëpi në një sezon:

35

* në 19 ndeshje - Sezoni 2011/12

Më shumë gola jashtë në një sezon:

24

* në 19 ndeshje - Sezoni 2012/13

Më shumë ndeshje qe ka shënuar në një sezon:

27 games

* Sezoni 2012/13 - së bashku me Cristiano Ronaldo

Më shumë ekipe të ndryshme që ka shënuar në historinë e La Liga:

37 ekipe

Më shumë ekipe të ndryshme që ka shënuar në një sezon:

19 ekipe

* së bashku me Ronaldo dhe Cristiano Ronaldo

I vetmi që doli:

golashënuesi dhe assistuesi më i mirë në një sezon, dy herë

* Sezonet 2017/18 & 2018/19

I vetmi që ka shënuar:

40+ gola në dy sezone radhazi

* Sezonet 2011/12 & 2012/13 - së bashku me Cristiano Ronaldo

I vetmi që ka shënuar:

40+ gola në tre sezone të ndryshme

* Sezonet 2011/12, 2012/13, 2014/15

I vetmi që ka shënuar:

30+ gola në tetë sezone të ndryshme

I vetmi që ka shënuar:

25+ gola në 10, 11 & 12 sezone radhazi

* Sezonet 2009/10 - 2020/21

I vetmi që ka shënuar:

20+ gola në 10, 11, 12 & 13 sezone radhazi

* Sezonet 2008/09 - 2020/21

I vetmi që ka shënuar:

10+ gola në 15 sezone

* e bëri radhazi - sezonet 2006/07 , 2020/21

Kupa e Mbretit

Më shumë finale:

10

* së bashku me Sergio Busquets

Më shumë gola në finale:

9

Më shumë assist në finale:

6

Superkupa e Spanjës

Më shumë gola:

14

I vetmi që ka shënuar në:

7 edicione

* 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016, 2020

I vetmi që ka shënuar në:

4 edicione radhazi:

* 2009 - 2012