Barcelona

kampionati

Kampionati

10

Vitet (Gola)

2004/05 (1)

2005/06 (6)

2008/09 (23)

2009/10 (34)

2010/11 (31)

2012/13 (46)

2014/15 (43)

2015/16 (26)

2017/18 (34)

2018/19 (36)

kupa e mbretit

Kupa e Mbretit

6

Vitet (Gola)

2008/09 (6)

2011/12 (3)

2014/15 (5)

2015/16 (5)

2016/17 (5)

2017/18 (4)

liga e kampioneve

Liga e Kampionëve

4

Vitet (Gola)

2005/06 (1)

2008/09 (9)

2010/11 (12)

2014/15 (10)

superkupa spanjolle

Superkupa e Spanjës

8

Vitet (Gola)

2006 (0)

2007 (0)

2009 (2)

2010 (3)

2011 (3)

2013 (0)

2016 (1)

2018 (0)

superkupa europiane

Superkupa e Europës

3

Vitet (Gola)

2009 (0)

2011 (1)

2015 (2)

boterori klubeve

Botërori Klubeve

3

Vitet (Gola)

2009 (2)

2011 (2)

2015 (1)

Kombëtarja

moshat poshtë 20

Botërori Moshat -20

1

Vitet (Gola)

2005 (6)

lojrat olimpike

Lojrat Olimpike

1

Vitet (Gola)

2008 (2)

Personale

topi artë

Topi Artë

5

Vitet (Gola)

2009 (41)

2010 (60)

2011 (59)

2012 (91)

2015 (52)

këpuce artë

Këpuce Artë

5

Vitet (Gola)

2009/10 (34)

2011/12 (50)

2012/13 (46)

2016/17 (37)

2017/18(34)

2018/19(36)

uefa lojtari

Lojtari Vitit nga UEFA

3

Vitet (Gola)

2008/09 (38)

2010/11 (73)

2014/15 (58)

Individuale

Botërore

 • Lojtari vitit The Best FIFA 1 herë (2019).

Barcelona

 • Goli më i mirë i sezonit nga UEFA: 3 herë (2006/07, 2014/15, 2015/16).
 • Lojëkrijuesi më i mirë i vitit nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit): 3 herë (2015, 2016, 2017).
 • Golashënuesi më i mirë në botë nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit): 2 herë (2011, 2012)
 • Golashënuesi më i mirë i kampionatit në botë nga IFFHS (Federata Ndërkombëtare e Historisë dhe Statistikave të Futbollit): 4 herë (2012, 2013, 2017, 2018* (*së bashku me Jonas) )
 • Lojtari rri më i mirë i vitit (Golden Boy): 2005
 • Sulmuesi më i mirë i vitit për klubet nga UEFA: 2009
 • Lojtari më i mirë ne La Liga: 8 herë (2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2016/17,2017/18)
 • Sulmuesi më i mirë ne La Liga: 9 herë (2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18)

Kombëtarja

 • Topi i Artë në Kupën e Botës: 2014
 • Topi i Artë në Kupën e Botës të moshave poshtë-20: 2005
 • Kepuca e Artë në Kupën e Botës të moshave poshtë-20: 2005
 • Lojtari rri më i mirë në Kopa Amerika: 2007
 • Goli më i bukur në Kopa Amerika: 2007